Profesjonelle skjermløsninger

Beetronics produserer monitorer og skjermer for profesjonelle brukere. Våre skjermløsninger benyttes innenfor ulike bruksområder i hele verden. Våre skjermer brukes i mange spesialiserte markeder som industri, sikkerhetsbransjen, kringskasting, maritime sektor, helsevesen og det audiovisuelle markedet. Alle skjermer produseres med høykvalitetskomponenter som sikrer pålitelig drift.

Se alle skjermer

Experts in small monitors

Designet for profesjonelle brukere

Vi designer og produserer skjermer for profesjonelle brukere. Våre skjermer skiller seg ut takket være en kombinasjon av smart design, perfekt bildekvalitet og pålitelig drift. Hver eneste Beetronics-skjerm blir produsert med høykvalitets-, industrielle komponenter, og gjennomgår strenge kvalitetskontroller. Våre skjermer imøtekommer behovene i spesialiserte markeder og er egnet for kontinuerlig drift.

Beetronics team

Rask og forsvarlig levering

Beetronics skjermer benyttes i hele verden i ulike bruksområder. Vi vet hvor viktig det er med rask levering og produkttilgjengelighet. Derfor har vi sørget for at alle våre skjermer er på lager og er tilgjengelig for levering. Dette gjør at vi kan alltid levere våre skjermløsninger til riktig tid og sted.

Voorraad Beetronics

Tusenvis av fornøyde brukere

Beetronics skjermer brukes av tusenvis av brukere daglig. Ikke bare i Norge, men også i hele Skandinavia og verden forøvrig. Skjermene benyttes i et stort spekter av bruksområder. Både hos den lokale integratoren og de flernasjonale som befinner seg tusenvis av kilometer unna. Vi er stolte av å ha utstyrt mange flotte bedrifter og organisasjoner med våre skjermer. Er du vår neste fornøyde kunde?

Beetronics

Et team med skjermspesialister

Nysgjerrig på hva slags skjermer som egner seg best for ditt bruksområde? Beetronics har et team med skjermspesialister som står klare for å hjelpe deg. Ved hjelp av vår årelange erfaring kan vi gi deg en faglig vurdering på best skjermløsning for ditt bruksområde. Vi deler gjerne vår ekspertise med deg. Vi er tilgjengelig på telefon mandag til fredag (8:30-17:30) på 23 96 61 99 eller via e-post på info@beetronics.no.

Beetronics team