Garanti & reparasjoner

Garanti

Alle skjermer fra Beetronics er dekket av to års garanti fra kjøpsdato. Garantien dekker feil i materiale eller produksjon under normal bruk i garantiperioden.

I løpet av garantiperioden vil Beetronics reparere eller erstatte, uten kostnad, produkter som viser seg å være defekt på grunn av upassende materiale eller produksjon, under normal bruk og vedlikehold. For mer informasjon kan du se prosessen for reparasjon nedenfor.