Beetronics – Personvernerklæring

 
16. Mai, 2018 

Som et europeisk selskap opererer vi i henhold til personvernforordningen (GDPR). Gjennom vår tjeneste kan vi komme til å behandle personvernssensitive data eller personopplysninger. Beetronics verdsetter personvernet til sine kunder og viser stor forsiktighet ved behandling og sikring av personopplysninger. Vi er glade for at du er interessert i vårt selskap og ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker nettstedet vårt.


Under behandlingen overholder vi kravene i gjeldende databeskyttelseslovgivning. Dette betyr at vi:

  • tydelig spesifiserer våre hensikter før vi behandler personopplysninger ved å bruke denne Personvernerklæringen;
  • begrenser vår innsamling av personopplysninger til kun de personopplysningene som behøves for legitime formål; 
  • først ber om eksplisitt tillatelse til å behandle dine personopplysninger under omstendigheter der din tillatelse er nødvendig;
  • gjennomfører passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger og krever det samme fra parter som behandler personopplysninger på våre vegne;
  • respekterer dine rettigheter til å inspisere, korrigere eller slette personopplysninger vi har om deg hos oss.

Beetronics er den ansvarlige parten for all databehandling. I denne personvernerklæringen vil vi forklare hvilke personopplysninger vi samler inn og for hvilke formål. Vi anbefaler at du leser den nøye.

Kontaktskjema

Du kan bruke vårt kontaktskjema til å stille spørsmål eller komme med forespørsler.

For dette formålet bruker vi din e-postadressen, ditt telefonnummer og navn. Vi gjør dette på grunnlag av ditt samtykke. Vi lagrer disse opplysningene til vi er sikre på at du er fornøyd med vårt svar og i tre måneder etter dette. På denne måten kan vi enkelt få tilgang til opplysningene i tilfelle du har oppfølgingsspørsmål samt lære opp vår kundeservice til å bli enda bedre.

Behandling av din bestilling

Vi vil benytte oss av dine personopplysninger når vi behandler din bestilling. Vi kan komme til å dele dine opplysninger med leveringstjenesten for å få levert bestillingen. Vi kan også komme til å hente opplysninger om betaling fra din bank eller ditt kredittkortselskap. For dette formålet bruker vi dine betalingsdetaljer, ditt telefonnummer, ditt navn, din e-postadresse og postadresse. Vi gjør dette på grunnlag av ditt samtykke. Vi lagrer disse opplysningene til bestillingen er gjennomført og i syv år etter dette (den juridiske oppbevaringsperioden). 

Overlevere opplysninger til Tredjeparter

Vi samarbeider med tredjeparter, som kan motta dine betalingsdetaljer, ditt telefonnummer og navn samt din e-postadresse og postadresse. For å håndtere din bestilling jobber vi sammen med:

  • Vårt fulfillment center (lager) – Active Ants
  • Vår betalingstjenesteleverandør – MultiSafepay
  • Vår leverandør av regnskapsprogramvare - Exact Online

Med unntak av partene nevnt ovenfor vil vi aldri under noen omstendigheter gi dine personopplysninger videre til andre selskaper eller organisasjoner, med mindre vi er pålagt å gjøre dette etter lov (for eksempel når politiet forlanger tilgang til personopplysninger i tilfelle mistanke om kriminalitet).

Tilgang til portal

Innenfor vår portal har du tilgang til et administrasjonsmiljø der du kan angi, spesifisere og endre innstillinger. For dette formålet bruker vi dine betalingsdetaljer, ditt telefonnummer og navn samt din e-postadresse og postadresse. Vi gjør dette på grunnlag av ditt samtykke. Vi lagrer disse opplysningene til tjenestene vi tilbyr deg er avsluttet.

Registrering

Enkelte funksjoner knyttet til våre tjenester krever at du registrerer deg på forhånd. Du vil måtte oppgi noen opplysninger om deg selv og velge et brukernavn og passord for kontoen vi kommer til å sette opp for deg. For dette formålet bruker vi dine betalingsdetaljer, ditt telefonnummer og navn samt din e-postadresse og postadresse. Vi gjør dette på grunnlag av ditt samtykke. Vi vil oppbevare disse opplysningene slik at du slipper å skrive de inn på nytt hver gang du besøker vårt nettsted, og for å kontakte deg i forbindelse med gjennomføring av avtalen, fakturering og betaling samt gi en oversikt over produktene og tjenestene du har kjøpt fra oss. Vi vil lagre disse opplysningene til du avslutter kontoen.

Publisering

Vi vil ikke publisere dine kundeopplysninger.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som overføres fra våre nettsider, applikasjoner eller tjenester og lagres på enheten din. De blir brukt av oss for å hjelpe oss med å gi deg en personlig service og for å gjøre våre nettsider, applikasjoner og tjenester bedre for deg.
 
Våre informasjonskapsler kan være øktbaserte (midlertidige informasjonskapsler som identifiserer og sporer brukere på våre nettsider, programmer eller tjenester og som blir slettet når du lukker nettleseren eller forlater økten i programmet eller tjenesten) eller vedvarende (informasjonskapsler som lar våre nettsider, applikasjoner eller tjenester "huske" hvem du er og dine preferanser på våre nettsider, applikasjoner eller tjenester. Disse vil forbli på datamaskinen eller enheten din når du lukker nettleseren eller forlater økten i programmet eller tjenesten).
Vi bruker følgende typer informasjonskapsler:

Strengt nødvendige informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene er nødvendige for at våre nettsider, applikasjoner eller tjenester skal fungere ordentlig. De gir deg for eksempel tilgang til sikre områder på nettstedet vårt og husker hva du har lagt i handlekurven din.

Informasjonskapsler for analyse og ytelse
Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan besøkende og brukere bruker våre nettsider, applikasjoner og tjenester, noe som inkluderer hvilken funksjonalitet besøkende bruker oftest og om de får feilmeldinger fra områder på nettsidene, applikasjonene eller tjenestene. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som kan identifisere en besøkende eller bruker. All informasjon disse informasjonskapslene samler inn er aggregert og derfor anonym. Vi bruker bare disse informasjonskapslene til å forbedre hvordan nettstedet, applikasjonene og tjenestene våre fungerer.

Informasjonskapsler for funksjonalitet
Disse informasjonskapslene gjør det mulig for våre nettsider, applikasjoner og tjenester å huske valg du tar (for eksempel brukernavn, språk eller regionen du befinner deg i) og gi forbedrede og mer personlige funksjoner. Disse informasjonskapslene kan også brukes til å huske endringer du gjør på tekststørrelse, skrifttyper og andre deler av nettstedet som kan tilpasses. Videre kan de også brukes til å yte tjenester du har bedt om. Informasjonen disse informasjonskapslene samler inn kan anonymiseres og kan ikke spore aktiviteten din på andre nettsider.

Målrettede informasjonskapsler eller informasjonskapsler for annonsering
Disse informasjonskapslene blir brukt til å levere annonser som er relevante for deg og dine interesser. I tillegg blir de brukt til å begrense antall ganger du ser en annonse samt bidra til å måle effektiviteten til annonseringskampanjen. De legges vanligvis ut av annonseringsnettverk etter tillatelse fra nettstedsoperatøren. De husker at du har besøkt et nettsted, og denne informasjonen deles med andre organisasjoner, blant annet annonsører. Målrettede informasjonskapsler eller informasjonskapsler for annonsering vil ofte være knyttet til nettstedsfunksjonalitet gitt av den andre organisasjonen.

Sporingsbilder
Vi bruker også informasjonskapsler og lignende programvare kjent som sporingsbilder for å telle brukere som har besøkt nettstedet vårt etter å ha klikket på en av våre annonser på et annet nettsted eller i en e-post. Videre brukes sporingsbilder for å samle inn opplysninger om kjøpte produkter eller tjenester. De samler inn begrenset informasjon som ikke identifiserer bestemte personer. Det er ikke mulig å motsette seg bruken av sporingsbilder, men ettersom de brukes sammen med informasjonskapsler, kan du effektivt deaktivere dem ved å endre innstillingene i nettleseren din til å begrense eller blokkere informasjonskapsler. 

IP-adresse og trafikkdata
Vi registrerer trafikkdata, som logges automatisk av våre servere, blant annet IP-adressen din, enhetsinformasjon, nettstedet du besøkte før vårt og nettstedet du besøker etter å ha forlatt vårt. Vi samler også inn noe statistikk om nettsider, applikasjoner og tjenester, som for eksempel tilgangsrater, sidetreff og sidevisninger. Vi kan ikke identifisere noen personer fra trafikkdata eller nettstedsstatistikk.
 

Hvordan deaktivere informasjonskapsler

Generelt kan du godta eller nekte for bruk av informasjonskapsler via en funksjonalitet som er innebygd i nettleseren din. Her kan du finne ut mer om hvordan du kontrollerer innstillingene for informasjonskapsler via nettleseren din:

●    Klikk her for å lære mer om “Privat Nettlesing”-innstillingen og administrasjon av innstillingene for informasjonskapsler i Firefox;
●    Klikk her for å lære mer om “Inkognito” og administrasjon av innstillingene for informasjonskapsler i Chrome;
●    Klikk her for å lære mer om “InPrivate” og administrasjon av innstillingene for informasjonskapsler i Internet Explorer; eller
●    Klikk her for å lære mer om “Privat Nettlesing” og administrasjon av innstillingene for informasjonskapsler i Safari.

Hvis du vil lære mer om informasjonskapsler eller hvordan du kontrollerer, deaktiverer eller sletter dem, kan du besøke http://www.aboutcookies.org for detaljert veiledning. I tillegg tillater visse tredjepartsannonseringsnettverk, inkludert Google, at brukerne kan velge bort eller tilpasse innstillinger knyttet til din nettlesing. Klikk her hvis du ønsker å vite mer om denne funksjonen til Google.

Bruk av Google Analytics

Google Analytics bruker informasjonskapsler for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker nettsider, applikasjoner eller tjenester. Informasjonen som genereres av informasjonskapsler om bruken av nettsider, applikasjoner eller tjenester (inkludert din IP-adresse) blir overført og lagret av Google på servere i USA. Google vil bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettsider, applikasjoner eller tjenester, lage rapporter om din aktivitet på nettsider for nettstedsoperatører samt levere andre tjenester knyttet til aktivitet på nettsider og bruk av Internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter når dette er påkrevd ved lov eller når slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke knytte din IP-adresse til andre opplysninger som Google oppbevarer. Du kan nekte bruken av informasjonskapsler ved å velge dette i innstillingene i nettleseren din eller i søknaden, men vær oppmerksom på at hvis du gjør dette, kan det hende du ikke får benyttet nettsidenes fulle funksjonalitet. Ved å bruke våre nettsider, applikasjoner eller tjenester gir du samtykke til behandling av data om deg til Google på den måten og for de formålene som er beskrevet ovenfor. Hvis du vil vite mer om dette, kan du lese "Hvordan Google bruker data når du bruker våre partneres nettsteder eller apper", (finnes på www.google.com/policies/privacy/partners eller en annen URL Google kan gi fra tid til annen).

Trykk på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout for å velge bort sporing av Google Analytics ved besøk på nettsider.

Bruk av Mouseflow

Dette nettstedet kan på enkelte nettsider også benytte seg av MouseFlows webanalysetjeneste. MouseFlow-tjenesten hjelper oss med å analysere hvordan besøkende bruker våre nettsider. Vi hverken samler inn identifiserbare personopplysninger via MouseFlow-tjenesten eller overfører slike opplysninger til MouseFlow. Vi bruker bare MouseFlow-tjenesten, noe som kun gjelder for enkelte besøkende på enkelte nettsider og er helt anonymt, til å registrere informasjon som museklikk, musebevegelser, scrolleaktivitet og informasjonstekst du skriver inn på noen av våre nettsider som ikke inneholder opplysninger som kan identifisere personer. Informasjon om nettleseren (type, versjon, skjermstørrelse osv.), grunnleggende informasjon om brukeren (IP-adresse, språk, tidssone) og data som inneholder musebevegelser, klikk, scrolleaktivitet og tastetrykk sendes til Mouseflow. Ingen personopplysninger sendes, og data vil aldri deles mellom nettsteder. Skriptet bruker ikke informasjonskapsler fra tredjeparter. Ingen data deles med tredjeparter, bortsett fra svært sammensatte data samlet over alle Mouseflow-kontoer, som for eksempel bruksandel av nettlesere, gjennomsnittlig skjermstørrelse osv. Tastetrykk fra passordfelt og felt merket som "sensitive" vil aldri bli registrert eller sendt over nettverket.

Sikkerhet

Vi gjennomfører sikkerhetstiltak for å redusere misbruk og uautorisert tilgang til personopplysninger.

Endringer i denne Personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne erklæringen. Vi anbefaler at du sjekker denne erklæringen regelmessig.

Inspeksjon og Modifisering av dine Opplysninger

Du kan alltid kontakte oss hvis du har spørsmål knyttet til vår personvernpolicy eller ønsker å gjennomgå, modifisere eller slette dine personopplysninger.

Du har følgende rettigheter:

  • Bli informert om hvilke personopplysninger vi har og hva vi bruker dem til;
  • Inspisere personopplysningene vi har om deg;
  • Korrigere ukorrekte opplysninger;
  • Be om å få slettet utdaterte personopplysninger;
  • Trekke tilbake ditt samtykke;
  • Motsette deg visse bruksområder.

Merk at du alltid må tydeliggjøre hvem du er slik at vi er sikre på at vi ikke kommer til å slette eller modifisere opplysningene til feil person.

Klager

Hvis du synes vi ikke hjelper deg på riktig måte, har du rett til å sende inn en klage til tilsynsmyndighetene. I Norge er dette Datatilsynet.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler dine opplysninger, innholdet i denne Personvernerklæringen, dine rettigheter i henhold til lokal lov, hvordan du oppdaterer dine oppføringer eller hvordan du får en kopi av opplysningene vi har, kan du kontakte oss når som helst ved å fylle ut kontaktskjemaet som er tilgjengelig på vårt nettsted, sende en epost til info@beetronics.no eller ringe oss på +45 89 88 42 29.

Beetronics
Herstedøstervej 27-29A
2620 Albertslund, Danmark

 
 
 
0 kr 0