Små skjermer og touchskjermer

Fra 7 til 22 tommer

Små skjermer og touchskjermer
  • HDMI, VGA, RCA og BNC innganger
  • Skrivebord, innfelt og veggmontert
  • Bygget for pålitelig og langsiktig drift

Skjermer Touchskjermer

Små skjermer og touchskjermer

Eksperter på små skjermer

Våre små skjermer og touchskjermer gir deg mulighet til å møte krevende plassbegrensninger uten at det går på bekostning av kvalitet og pålitelighet. Alle små skjermer fra Beetronics er produsert med komponenter i høy kvalitet og har gjennomgått omfattende kvalitetskontroll. Våre skjermer og berøringsskjermer møter behovene til spesialmarkedene og er egnet for kontinuerlig bruk.

Uansett om du er på jakt etter en mini-skjerm eller berøringsskjerm for å legge inn ditt eget system, vise opptak av sikkerhetskamera, feste i en bil eller bruke i det offentlige rom, så har vi det du trenger.

Små skjermer og touchskjermer

Små skjermer for profesjonell bruk

Våre små skjermer og berøringsskjermer har de høyeste standarder og har mange funksjoner. Takket være den lille størrelsen, er de ideelle å installere i alle miljøer som har begrenset plass. De små skjermene kan kobles til via HDMI -, VGA -, BNC eller RCA-tilkoblinger og godta en inngangsspenning på 9 til 33 volt. Alle skjermer og berøringsskjermer kan lett festes på vegg, panel, skrivebordet eller bli innfelt.

Vi tilbyr identiske modeller i både touch og ikke-touch-versjoner, slik at du har frihet til å velge det beste alternativet for prosjektet ditt uten å måtte justere designet. Mini-skjermene våre er støttet av en 2-års garanti som sikrer mange års pålitelig drift i et hvilket som helst miljø.

       

Små skjermer og touchskjermer

Tilgjengelig når du trenger dem

De små skjermer og touchskjermer våre er integrert over hele verden i et bredt spekter av programmer. Vi forstår viktigheten av varig tilgjengelighet. Vi forbedrer kontinuerlig berøringsskjermer våre og går aldri på kompromiss med kompatibilitet eller dimensjoner.

Vi sørger for at alle de små berøringsskjermer er tilgjengelig på lang sikt. At produktene våre alltid er tilgjengelige er en av våre høyeste prioriteringer. Da sikrer vi at skjerm- løsningene kan alltid kan distribueres til de rette stedene til rett tid.

Små skjermer og touchskjermer

Tillitt fra kundene. Felt testet

Beetronics mini-skjermer og touchskjermer brukes av tusenvis av brukere hver dag. Ikke bare i Norge, men over hele verden. Skjermene våre finnes i en rekke programmer og brukes både av din lokale forhandler og multinasjonale selskaper som er tusenvis av kilometer unna.
 
Vi er stolte av at mange utrolige og nyskapende bedrifter og organisasjoner bruker de industrielle skjermene våre og fortsetter å stole på oss for å vise frem sine prosjekter og virksomhet.

Små skjermer og touchskjermer
Veldig positiv opplevelse. Rask levering, god service, bra produkt.
Daimler AG
Klar hjemmeside, rask levering, god kvalitet og gode priser.
ENDO INDUSTRIAL
Vi jobber rett og slett med Beetronics sine skjermer fordi de er enkle å installere og laget for langsiktig drift.
Bascom Kameraer

Vi er her for å hjelpe!

Er du ikke sikker på hvilken små skjerm og berøringsskjerm som er best for deg? Kontakt ekspertene våre! Med mange års erfaring med kunder, deler vi gjerne vår kompetanse for å hjelpe deg med å finne små skjermer som passer best til ditt bruk.

  • Veiledning og anbefalinger
  • Gratis kundestøtte
  •  14 dagers prøveperiode eller pengene tilbake

Vi er tilgjengelige hver mandag til fredag fra 08.30 til 17.30.
Kom i gang i dag! Ring oss på 21 63 00 02.

Tilbud Kontakt oss

Små skjermer og touchskjermer
4,9/5 basert på 300+ anmeldelser
Gratis levering i Norge
Ring oss direkte på: 21 63 00 02