Lengde på USB-kabel

Touchskjermene våre består av et panel med et touchlag. Touchlaget er kontrollert av en USB 2.0-kabel. I tillegg til å styre touchlaget, gir USB-kabelen 5V-strøm. Tap av touch-funksjonalitet er nesten alltid på grunn av strømbrudd.

Alle touchskjermene våre er utstyrt med en 1.5 meter lang USB 2.0-kabel. Maksimal funksjonell lengde for en USB 2.0-kabel er fem meter. Hvis du trenger å forlenge til en lengre avstand, må du bruke en aktiv USB extender-enhet som ikke konverterer USB-signal.