Garanti & reparasjoner

Registrer reparasjon

Hos Beetronics forventer vi det beste fra våre produkter og vi forstår at du gjør det også. Derfor synes vi det er veldig irriterende når et produkt ikke fungerer slik det skal. Alle produktene våre har to års garanti. I løpet av denne perioden kan du returnere skjermen gratis for reparasjon via vår reparasjonsportal.

Registrer reparasjon

Du kan starte en forespørsel om reparasjon gjennom portalen. Her vil du bli bedt om noen detaljer om din bestilling for en klar beskrivelse av problemet. I løpet av kontortiden vi vil kontakte deg innen to timer og en av spesialistene våre vil starte reparasjonsprosessen med deg.

Etter mottak av forsendelsen, vil vi kontakte deg med en løsning innen 48 timer.