Hjelpesenter

Returbetingelser

Hvis du har gjort en feil eller ikke er helt fornøyd med kjøpet, kan du bytte eller returnere produktet gratis innen 14 dager, forutsatt at produktet er i ny stand. 14-dagersperioden starter når du mottar bestillingen din. Når du har sendt inn returforespørselen, har du ytterligere 10 dager på deg til å returnere produktet gratis.

For å få full refusjon er det viktig at du returnerer produktet og alt tilbehør i original, uskadet stand. Pass på at du bruker en ytterkartong for å unngå skade på originalemballasjen.

Når vi har mottatt og kontrollert den returnerte varen, krediterer vi bestillingen innen 7 virkedager. Hvis du allerede har foretatt en betaling, vil refusjonen bli utstedt med samme betalingsmåte som ble brukt på kjøpstidspunktet.