Transport

Skjermer for kjøretøy, offentlig transport og frakt

Skjermer finnes i mange biler. Tenk på lastebiler, trikker, ambulanser, offentlig transport, kraner og innen frakt. Skjermene brukes blant annet til å vise brukergrensesnittet, til å betjene enheten, navigasjon, kamerabilder eller for å gi brukeren informasjon. Våre skjermer og berøringsskjermer er profesjonelle high-end skjermer laget spesielt for dette bruksområde. Skjermene er integrert i et bredt spekter av kjøretøy over hele verden, og kombinerer smarte funksjoner med allsidig tilkobling og bransjeledende pålitelighet.

Transport
Transport

Energieffektiv og pålitelig

Mange biler har et elektrisk system som opererer på 12 eller 24 volt og drar nytte av lavt energiforbruk av tilkoblede enheter. Alle våre skjermer er utstyrt med høykvalitets PCB som støtter en bred inngangsspenning på 9-28 volt. Skjermene er svært energieffektive og kan integreres uten kjøling eller ventilasjon. Som et resultat er skjermene alltid veldig stille, selv med langvarig, intensiv bruk.

Hver skjerm er produsert med høykvalitets industrielle komponenter som garanterer langsiktig pålitelig drift. Den robuste kapasitive multi-touch-skjermen kan behandle 10 trykkpunkter samtidig, noe som sikrer en svært nøyaktig og pålitelig brukeropplevelse for hver bruker. Frontpanelet på berøringsskjermene er vanntett og støvtett.

Transport

Allsidige monteringsmuligheter

Beetronics-skjermene i metall kan integreres i alle bruksområder takket være ulike monteringsmuligheter. Monteringsstroppene og det lettmonterte huset tilbyr forskjellige monteringspunkter, slik at skjermen kan integreres sømløst i ethvert miljø. 

I tillegg til installasjonsalternativet er de fleste skjermer utstyrt med en fullt vippbar fotstøtte. Du kan også bruke VESA-tilkoblingen på baksiden. Dette gjør at skjermen kan festes til en standard veggbrakett, både i landskaps- og portrettmodus.

Transport

Overlegen bildekvalitet

På grunn av de svært forskjellige miljøene kan omgivelseslyset og ønsket fargebruk variere sterkt. Kontrast, farge og lysstyrke er derfor alltid enkle å justere etter ønske. På denne måten er bildet aldri for lyst, eller for mørkt, men perfekt lesbart i alle miljøer.

Alle brukte skjermer og berøringsskjermer er utstyrt med et toppmoderne IPS-panel. Panelet gir en knivskarp bildeskjerm med en meget bred synsvinkel på 178 grader. Den matte skjermen sikrer at refleksjoner holdes til et minimum. Et lyst miljø med mye sollys påvirker ikke lesbarheten.

Se våre produkter
4,9/5 basert på 300+ anmeldelser
Gratis levering i Norge
Ring oss direkte på: 21 63 00 02