Sikkerhet og overvåking

Skjermer for kontrollrom, kameraer og opptakere

Beetronics sikkerhetsskjermer er spesielt laget for videoovervåkning og møte behovene til high-end overvåkingssystemer. Skjermene er egnet for langvarig kontinuerlig bruk, har allsidig tilkobling og leverer førsteklasses bildekvalitet. Skjermene er integrert i en rekke CCTV- og VSS-løsninger over hele verden og overbeviser ved å kombinere smarte funksjoner med overlegen bildekvalitet, design av høy kvalitet og bransjeledende pålitelighet.

Sikkerhet og overvåking
Sikkerhet og overvåking

Smarte funksjoner og allsidige tilkoblinger

Skjermene har allsidige tilkoblingsmuligheter og kan derfor kobles både til en opptaker og direkte til kameraet. Skjermene er egnet for langvarig bruk 24/7, men kan også settes opp for å automatisk slå seg på ved strøm- eller et videosignal. Dette forhindrer at brukerne må betjene skjermen manuelt, skjermene er bare på når det trengs og er alltid klare til bruk umiddelbart.

Sikkerhet og overvåking

Overlegen bildekvalitet

På grunn av de svært forskjellige miljøene kan omgivelseslyset og ønsket fargebruk variere sterkt. Kontrast, farge og lysstyrke er derfor alltid enkle å justere etter ønske. På denne måten er bildet aldri for lyst, eller for mørkt, men perfekt lesbart i alle miljøer.

Alle brukte skjermer og berøringsskjermer er utstyrt med et toppmoderne IPS-panel. Panelet gir en knivskarp bildeskjerm med en meget bred synsvinkel på 178 grader. Den matte skjermen sikrer at refleksjoner holdes til et minimum. Et lyst miljø med mye sollys påvirker ikke lesbarheten.

Sikkerhet og overvåking

Lett å integrere

Beetronics-skjermene i metall kan integreres i alle bruksområder takket være ulike monteringsmuligheter. Monteringsstroppene og det lettmonterte huset tilbyr forskjellige monteringspunkter, slik at skjermen kan integreres sømløst i ethvert miljø.

De energieffektive skjermene støtter en inngangsspenning på 9-28 volt og kan integreres uten kjøling eller ventilasjon. Som et resultat er skjermene alltid veldig stille, selv med langvarig, intensiv bruk.

Se våre produkter
4,9/5 basert på 300+ anmeldelser
Gratis levering i Norge
Ring oss direkte på: 21 63 00 02