Faktura

Faktura sendes automatisk via e-post. Du kan velge å motta fakturaer selv eller sende dem til din finansielle avdeling. Du kan også bruke forskjellige betalings- og leveringsadresser, som lar deg sende direkte til kunden din fra vårt lager. Fakturaer følger aldri med forsendelsen (forhandler leverer direkte til kunden).

Hvis du foretrekker å motta faktura via post, er det best å kontakte vår kundeservice før du sender inn ordren.