Leveringstider

Alle bestillinger til Norge sendes via UPS. Bestillinger før som sendes før klokken 14:00 sendes fra vårt lager samme dag - mandag til fredag. Bestillinger sendes innen to virkedager. Fraktkostnader til Norge kan tilkomme.

Så snart bestillingen din forlater lageret vårt, vil vi sende deg et sporingsnummer som du kan bruke til å holde styr på forsendelsen. Du kan også spore forsendelsen din på nettstedet vårt. For å gjøre det må du logge deg inn på din konto og klikke Ordre. Du kan finne dine ordredetaljer og sporingsnummer på denne siden.

Hvis du ikke er tilgjengelig for å motta levering av forsendelsen, vil transportøren legge igjen et varsel for leveringsforsøket og prøve igjen neste dag, unntatt søndag.