Ordre

Beetronics aksepterer bestillinger på fire måter: på nett (nettbutikk), per e-post, telefon og faks:

Nett E-post Telefon Faks

Bestillinger på nett:
Det er enkelt å bestille via nettsiden. Legg varen(e) i handlevognen din. Dette kan gjøres med den grønne Legg i handlevogn-knappen. Deretter kan du velge om du vil fortsette å handle eller gjennomføre ordren. Skriv inn din faktura- og leveringsadresse og velg betalingsmetode. Kontroller opplysningene dine nøye aksepter generelle vilkår og betingelser. Hvis du ønsker, kan du også opprette en konto hos oss for fremtidige kjøp - bare klikk og huk av boksen ved siden av å Opprette konto. Se gjennom Vilkår og Betingelser og godta dem ved å huke av i boksen ved siden av Jeg godtar vilkårene og betingelser. Trykk på den grønne Fortsett-knappen  for å plassere din ordre og gå videre til betalingssiden.

Bestillinger på e-post:
Vi kan behandle ordre du sender til vår e-postadresse info@beetronics.no. Når vi mottar din ordre, vil vi bekrefte det i løpet av noen få timer og sende deg ordrebekreftelse.

Bestillinger på telefon:
Hvis du ønsker å bestille over telefon, kan du gjøre det ved å ringe nummeret på nettsiden vår 75 98 75 98. Vi vil pakke de varene du ønsker å bestille, gi deg faktura og leveringsdetaljer, samt sende deg en lenke for å fullføre betaling.

Bestillinger med faks:
Vi kan behandle ordre du sender til vårt faksnummer: 23 96 61 98 . Vennligst sørg for å oppgi referanser til de produktene du ønsker å bestille, samt antall. Når vi mottar din ordre, vil vi bekrefte det i løpet av noen få timer og sende deg ordrebekreftelse.