Ingen signal-melding

Hver Beetronics-skjerm har forskjellige videotilkoblinger og kanaler. Det er viktig at videotilkoblingen og  den valgte inngangskanalen matcher. Dette kan gjøres med kontroll-knapper på baksiden av skjermen eller med  fjernkontrollen som er inkludert som standard. Skjermen er som standard satt til HDMI-kanal.

1. Klikk på Input og velg kanalen som samsvarer med din forbindelse.
  2. Klikk Enter/Auto for å bekrefte valget.

Hvis oppløsning og signalet på kilden støttes, er du klar til å installere skjermen. Nå er den klar for bruk.

Hvis problemet vedvarer etter at du har fullført trinnene ovenfor, kan det hende at signalet for oppløsning og frekvens ikke er støttet. I dette tilfellet bør du kontrollere at kildens signalinnstillinger samsvarer med den gjeldende skjermens støttede oppløsninger/frekvenser.

Hvis problemet vedvarer etter at du har prøvd løsningene over, vennligst kontakt vårt kundeservice. Vi er tilgjengelige på hverdager fra 08.30 til 17.30 på 75 98 75 98 eller via e-post på info@beetronics.no.