Støttede oppløsninger

Oppløsningen på skjermen bestemmer hvor mye informasjon som vises på skjermen. Alle skjermene våre støtter en minimum oppløsning på 640 x 480 og en maksimal oppløsning på 1920 x 1200 både på 50 og 60hz. Både sammenflettede og progressive signaler støttes. Oppløsningsmodusene varierer avhengig av skjermkort, størrelsen på skjermen og videodriveren.

De støttede oppløsningene er inngangsoppløsninger som skjermen kan vise. Den støttede oppløsningen er derfor ikke oppløsning av selve bildet som vises på skjermen, med den originale oppløsningen.

Hvis skjermen får et inngangssignal med en annen oppløsning enn den opprinnelige oppløsningen, vil skjermen skalere tilbake til det faktiske viste bildet til den opprinnelige oppløsningen. En skjerm gir best bildekvalitet hvis den uskalerte oppløsningen er lik kildens overførte oppløsning. En ikke-original oppløsning kan resultere i uklare eller ufullstendige bilder.