Drift av skjermen

Alle skjermer kommer med en fjernkontroll. Du kan bruke fjernkontrollen eller drifts-knappene på baksiden for å navigere OSD-menyen og endre inngangs-kanaler, lyd og lysstyrke.

For mer informasjon og bilder av OSD-menyen på fjernkontrollen og betjeningsknapper, vennligst se vår brukerveiledning. Dette er inkludert med hver skjerm og kan også lastes ned på produktsiden til det relevante produktet.

Hvis du har mistet brukerveiledningen eller bruker en eldre modell, vennligst kontakt vår kundeservice på telefon 21 63 00 02 eller send oss en e-post på info@beetronics.no. Vi vil gjerne gi deg riktig brukerveiledning for din skjerm.

Nå oss Man - Fre fra kl. 8.30 til 17.30
4,9/5 basert på 332 anmeldelser