IPS-panelet

Alle skjermene våre har et matt IPS-panel som er egnet for kontinuerlig bruk. IPS står for In Plane Switching og begrepet refererer til den type panel som brukes i en skjerm. I tillegg til skjermer og touchskjermer, finner du teknologien i TVer, bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

Pikslene i et IPS-panel er kontrollert og justert annerledes enn med andre LCD-teknikker. Dette gir IPS-skjermer flere fordeler fremfor andre typer panel:

• Veldig bred visningsvinkel
  • Ingen fargefeil på ulike visningsvinkler
  • Høy dynamisk kontrast
  • Ekte naturlig fargegjengivelse