Installer skjermen

Les alltid instruksjoner og sikkerhetsanvisninger før du installerer og bruker skjermen.

Når du installerer skjermen, må du være oppmerksom på miljøet og sørge for at temperaturen og luftfuktigheten er innenfor angitt område for gjeldende skjerm. Du finner disse i bruksanvisningen. Når du har montert skjermen i ønsket posisjon kan du følge fremgangsmåten nedenfor for å installere den:

1. Koble skjermen til en strømkilde ved hjelp av den inkluderte strømforsyningen. Vennligst bruk DC-kontakten på baksiden av skjermen.
  2. Koble med touchskjerm til en videokilde. Dette kan gjøres ved å bruke en av videoinngangene HDMI, VGA, BNC eller AV/RCA.
  3. Slå på skjermen og kilden.

Hver Beetronics-skjerm har forskjellige videotilkoblinger og kanaler. Det er viktig at videotilkoblingen og den valgte inngangskanalen matcher. Dette kan gjøres med kontroll-knapper på baksiden av skjermen eller med den fjernkontrollen som er inkludert. HDMI er standard oppstartskanal.

4. For å endre inngang på fjernkontrollen, klikker du på Input og rull den opp eller ned for å velge ønsket inngang.
  5. Klikk OK på fjernkontrollen for å bekrefte valget.

Hvis oppløsning og signalet på kilden støttes, er du klar til å installere skjermen. Nå er den klar for bruk.