Fargekalibrering

Du kan kalibrere farge, kontrast og lysstyrke på enheten ved hjelp av menyen. Vennligst bruk Meny-knappen på baksiden av skjermen eller fjernkontrollen for å åpne menyen.

1. Klikk Meny på fjernkontrollen.
  2. Bilde i undermeny vil bli valgt.
  3. Trykk på pil ned og velg Bildemodus.
  4. Trykk på OK på fjernkontrollen og bruk piltastene til å velge ønsket innstilling.

Standard monitor bruker forhåndsinnstillinger. En fast forhåndsinnstilling eller brukerinnstilling kan velges. Brukerinnstilling gir lar deg opprette din egen bildeprofil manuelt.

5. Klikk på OK på fjernkontrollen for å bekrefte valget ditt.