Ingen signal-melding

Hver Beetronics touchskjerm har forskjellige videotilkoblinger og kanaler. Det er viktig at videotilkoblingen og den valgte inngangskanalen matcher. Dette kan gjøres med kontrollknapper på baksiden av skjermen eller med fjernkontrollen som er inkludert som standard. Skjermen er som standard satt til HDMI-kanal.

1. Klikk på Input og velg kanalen som samsvarer med din forbindelse.
  2. Klikk på Enter/Auto for å bekrefte valget.

Hvis oppløsning og signalet på kilden støttes er du klar til å installere touchskjermen. Nå er den klar for bruk.

Hvis problemet vedvarer etter at du har fullført trinnene ovenfor, kan det hende at signalet for oppløsning og frekvens ikke er støttet. I dette tilfellet bør du kontrollere at kildens signalinnstillinger samsvarer med touchskjermens støttede oppløsninger og frekvenser.

Hvis problemet vedvarer etter at du har prøvd løsningene over, vennligst kontakt vårt kundeservice. Vi er tilgjengelige på hverdager fra 08.30 til 17.30 på 75 98 75 98 eller via e-post på info@beetronics.no.