Touch er ikke anerkjent

De fleste operativsystemer har plug-and-play med touchskjermer. Å installere en driver eller utføre en kalibrering er ikke nødvendig så lenge skjermen brukes med sin opprinnelige oppløsning.

Hvis berøringsskjermen ikke fungerer eller fungerer riktig etter installasjon, kan du følge trinnene nedenfor:

1. Sørg for at du bruker USB-touchinngangen og ikke USB-medieinngangen.
  2. Sjekk om operativsystemet på PCen er støttet. I denne delen vil du finne en liste over operativsystemer som støttes i denne delen.
  3. Hvis du bruker en adapter, omformer eller skjøteledning. Koble til skjermen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen for å se om det løser problemet.
  4. Sjekk om berøringsskjermen er koblet til en USB 2.0-port på datamaskinen. Hvis en USB 3.0-port er brukt, vil ikke berøringsskjermen bli gjenkjent.

Hvis problemet vedvarer etter at du har prøvd løsningene over, vennligst kontakt vårt kundeservice. Vi er tilgjengelige på hverdager fra 08.30 til 17.30 på 75 98 75 98 eller via e-post på info@beetronics.no.