Støttede operativsystemer

De fleste operativsystemer støttes av plug-and-play og krever ikke en driver eller kalibrering når du kjører original oppløsning på skjermen. Du kan finne en oversikt over alle operativsystemer som støttes og om det er nødvendig med en driver eller ikke nedenfor.

Systeem: Windows

Windows
Windows Embedded
Windows Embedded
macOS

macOS
Linux

Linux
BrightSign

BrightSign
Chrome OS

Chrome OS
Driftsmodus: Multitouch Multitouch Multitouch Multitouch Multitouch [1] Multitouch [1]
Versjoner: [2] Windows 11, Windows 10,
Windows 8
WE 8 Industry,
WE 8.1 Industry,
WE IoT Enterprise

Big Sur, Monterey,
Ventura,
Sonoma

alle Linux-distribusjoner alle versjoner av BrightsignOS alle versjoner av ChromeOS

[1] Operativsystem basert på Linux.
[2] Eldre eller unoterte operativsystemer støttes ikke.