Veggmontering

Alle skjermene våre har en 75 eller 100 mm VESA på baksiden. VESA står for Video Electronics Standards Association. VESA er et universelt system som brukes av et flertall TV- og skjermprodusenter.

VESA-mål er avstanden mellom festepunktene på baksiden av skjermen (horisontalt x vertikalt), som angis i millimeter. VESA-systemet gjør det enkelt å tilpasse skjermen eller TVen til et universalt veggfeste. Veggfeste er valgfritt og ikke inkludert som standard.

VESA Veggmontering VESA Veggmontering metall