IP65

Alle touchskjermene våre har et IP65 frontpanel, noe som betyr at frontpanelet er vann- og støvtett (IP65). Dette er ideelt for bruk utendørs eller i støvete og industrielle miljøer. IP-rating står for International Protection Rating. IP-rating er en metode som angir graden av beskyttelse av skap og/eller andre objekter.

IP-klassifiseringen indikerer hvor godt materialet er motstandsdyktig mot inntrengning av vann, objekter, støv og hvor mekanisk motstandsdyktig det er. IP-rating er internasjonalt standardisert i standarden IEC 60529. IP-betegnelsen har to tall:

Tall 1 - Beskyttelse mot inntrenging av gjenstander og støv
Tall 2 - Beskyttelse mot vann