Betjening av berøringsskjermen

Beetronics sine touchskjermer kan betjenes med kontrollknapper på baksiden eller den inkluderte fjernkontrollen.  Du kan bruke fjernkontrollen eller driftsknappene på baksiden for å navigere OSD-menyen og endre inngangskanaler, lyd og lysstyrke. Touch-funksjonaliteten kan brukes til å kontrollere menyen på touchskjermen. Touch-funksjonaliteten styres via operativsystemet på den tilkoblede kilden. Dette betyr at du ikke kan arbeide i OSD-menyen.

For mer informasjon og bilder av OSD-menyen på fjernkontrollen og betjeningsknapper, vennligst se vår brukerveiledning. Brukerveiledning er inkludert med hver skjerm og kan også lastes ned på produktsiden til det relevante produktet.

Hvis du har mistet brukerveiledningen eller bruker en eldre modell, vennligst kontakt vår kundeservice på telefon 75 98 75 98 eller send oss en e-post på info@beetronics.no. Vi vil gjerne gi deg riktig brukerveiledning for din skjerm.