Touch fortsetter frakobling

Touchskjermene våre består av et panel med et touchlag. Touchlaget er kontrollert av en USB 2.0-kabel. I tillegg til å styre touchlaget, gir USB-kabelen 5V-strøm. Årsaken til tap av touch-funksjonalitet er nesten alltid på grunn av strømbrudd.

1. Hvis du bruker en adapter, omformer eller skjøteledning. Koble til skjermen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen for å se om det løser problemet.
    Alle touchskjermene våre er utstyrt med en 1.5 meter lang USB 2.0-kabel. Maksimal funksjonell lengde for en USB 2.0-kabel er fem meter. Dess lengre USB-kabel, jo større er risikoen for strømbrudd.
  2. Kontroller at USB-strømsparingsmodus er slått av på PCen. I nyere operativsystemer er det aktivert som standard.

1. Klikk Start og skriv inn Rediger strømstyringsplan i søkefeltet.
    2. Velg Rediger strømstyringsplan fra listen.
    3. Klikk på Endre planinnstillinger for den valgte strømplanen.
    4. Klikk Endre avanserte strøminnstillinger.
    5. Klikk på USB-innstillinger.
    6. Klikk på USB-selektiv suspenderingsinnstilling og endre innstillingen til Deaktivert.
    7. I innstillingene for Strømstyring, klikker du på OK.
    8. Klikk på Lagre endringer.
    9. Klikk Start og skriv inn Enhetsbehandling i søkefeltet.
    10. Velg Enhetsbehandling fra listen.
    11. Klikk på Universal Serial Bus-kontroller og velg tilsvarende USB-port.
    12. Klikk på Strømstyring og slå av datamaskinen, datamaskinen kan slå av enheten for å spare strøm.
    13. Klikk på OK for å bekrefte og lukke vinduene.

Hvis problemet vedvarer etter at du har prøvd løsningene over, vennligst kontakt vårt kundeservice. Vi er tilgjengelige på hverdager fra 08.30 til 17.30 på 75 98 75 98 eller via e-post på info@beetronics.no.