Tilkoblinger

Vi bruker et universelt PCB-kort. Alle touchskjermene våre har derfor like forbindelser, funksjonaliteter og OSD-meny. PCB er allsidig og har HDMI -, VGA -, RCA og BNC (analog CVBS) videoinnganger. I tillegg har PCB-kortet en USB 2.0-port som gir touch-funksjonalitet, en AUX-inngang + utgang og en ekstern dimmer-tilkobling.

Tilkoblingene er plassert på baksiden av skjermen og vender nedover, noe som gjør installasjonen enkel i enhver situasjon.

HDMI
HDMI
VGA
VGA
BNC
BNC
RCA
(Video)
RCA
3.5mm
(inngang)
AUX inngang
3.5mm
(utgang)
AUX utgang
USB
(berøringsskjerm)
USB berøringsskjerm