Å installere touchskjermen

Før du installerer touchskjermen må du alltid lese bruksanvisningen som følger med touchskjermen og lese Forholdsreglene som nevnes der.

Når du installerer touchskjermen, må du være oppmerksom på miljøet og sørge for at temperaturen og luftfuktigheten er innenfor angitt område for gjeldende skjerm. Du finner disse i bruksanvisningen. Når du har montert touchskjermen i ønsket posisjon kan du følge fremgangsmåten nedenfor for å installere den:

1. Koble touchskjermen til en strømkilde ved hjelp av den inkluderte strømforsyningen. Vennligst bruk DC-kontakten på baksiden av skjermen.
  2. Koble med touchskjerm til en videokilde. Dette kan gjøres ved å bruke videoinngangene HDMI eller VGA.
  3. Koble touchskjermen til en videokilde ved hjelp av USB-kabelen som er inkludert for å aktivere touch-funksjonalitet. Sørg for at du bruker kontakten som er merket TOUCH og ikke USB.
  4. Slå på touchskjermen og kilden.

Alle touchskjermer fra Beetronics har flere videotilkoblinger og TV. Det er viktig at videotilkoblingen og den valgte inngangskanalen matcher. Dette kan gjøres med kontrollknapper på baksiden av touchskjermen eller med fjernkontrollen som er inkludert som standard. Skjermen er som standard satt til HDMI-kanal.

5. Aby zmienić sygnał wejściowy przy użyciu pilota, naciśnij Input i przewiń w górę lub w dół, by ustawić pożądany sygnał.
  6. Naciśnij OK, by zatwierdzić wybór.

Jeśli wybrany format rozdzielczości i sygnału źródłowego jest obsługiwany, monitor jest gotowy do użytku.